Kathrin

Kathrin

docente

Follow you, be you and let yourself shine !

Namaste,

Mijn naam is Kathrin, geboren en opgegroeid in een klein dorpje in Duitsland en sinds 2007 woonachtig in Nederland. Ik volgde de 4 jarige opleiding tot Yogadocente aan de Yoga academie in Amsterdam. Sinds 2017 ben ik afgestudeerd en geef ik met veel plezier Yogalessen.

Yoga heeft mij weer in verbinding gebracht met mijzelf, te durven voelen wat er is en te ervaren dat alles al in mij zit.
Als je tijd maakt voor jezelf, durft te voelen en luistert naar je lichaam, ervaar je, dat kernwaarden zoals compassie, liefde, blijdschap, geluk en wijsheid van binnenuit komen.

Ik neem je graag mee op jouw reis.
Bewegen vanuit de verbinding met je adem, bewust aanwezig zijn en te durven en kunnen voelen wat er op dit moment is. Meegaan met de flow van het leven, rust en evenwicht ervaren na een yogales en dit gevoel steeds meer in je dagelijkse leven integreren.
Graag ontmoet ik je in mijn lessen waar je tijd neemt voor jezelf en je mag zijn –precies zo als je bent en voelt op dat moment.

De lessen zijn rustig met ook uitdagende en kracht opbouwende elementen. Een easy flow op muziek waar de bewegingen in elkaar overgaan, gevolgd door het ritme van jouw adem.
Tot snel in een van mijn lessen.
Warme groet,
Kathrin