Marga

Marga
MargaDocente

Alignment Flow

Tijdens de les besteden we aandacht aan de lichaamshouding en het oplossen van spanning in de rug, nek en schouders. Bewegingsvrijheid en basiskracht komen terug. Vanuit alignment bewegen we in vloeiende houdingen en ervaren we rust en ruimte in lichaam, psyche en adem.

Over Marga

Sinds 2012 geef ik yogales (begonnen op deze plek toen het Happy Yoga was :-)) aan groepen en individuen.
Ik heb de vierjarige opleiding gevolgd aan de Yoga Academie in Amsterdam en me daarna gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga (bij de grondlegger Gert van Leeuwen). Deze vorm past bij me gezien de verbinding tussen anatomische kennis en het psychologische - en meditatieve karakter. Hierdoor heb ik rugklachten opgelost en ervaar ik steeds weer veiligheid, stabiliteit en lichtheid in lijf en leven.

Sinds kort ben ik moeder geworden van een zoon wat weer een hele nieuwe dynamiek geeft in mijn leven. Verder wandel ik graag in de natuur met mijn honden en ben ik onlangs begonnen met een cursus over geneeskrachtige kruiden.

Ik heb er heel veel zin in om les te geven bij Wieteke en om samen beweging, verstilling en vrijheid te ervaren op de yogamat.

- Quote -